Revista Auto Test

Revista Auto Test, publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român, se află în cel de-al douăzeci şi unulea an de apariţie.

Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

Din sumarul numărului 237 / Iulie-August 2018

Teste:

Ford Fiesta ST

Ford dovedeşte din nou că se pricepe să creeze versiuni performante ale modelelor de volum, iar noua generaţie a lui Fiesta ST […]

mai multe informaţii

 


Peugeot 301

Noul Peugeot 301 este un model cât se poate de cumsecade. Cu o ţinută îngrijită, fără farafastâcuri stilistice care să-l prezinte drept ceea ce nu este, reuşeşte să se facă plăcut de la prima vedere. […]

mai multe informaţii

 


Indian Scout

Linii clasice, o statură minionă, dar deloc fragilă şi un nume aparte: Indian. […]

mai multe informaţii

 


BMW M Performance

Gama BMW este una stufoasă. Nu numai din perspectiva numărului de modele şi al diverselor versiuni emanate de acestea, cât şi din punct de vedere al potenţialului sportiv de care dispun. […]

mai multe informaţii

 


 

Interviu
Ştefan Floroaica
Eveniment
Simona Halep
Prezentare
Rolls-Royce Cullinan
Sport
WRC Portugalia – Simone Tempestini
Magazin
Nissan Rogue – Star Wars

 

 

Nr_aniversar

 

Info RAR

  • Ing. George-Adrian Dincă, Director general ARA: „Oricine va dori să cumpere un autoturism înmatriculat în România va putea afla tot istoricul maşinii cu un simplu SMS!”
  • Profesioniştii noştri – interviu cu Ioan Cătălin Oţetea, şef reprezentanţă RAR Sibiu

 

Pentru abonamente:
Pentru abonamente achitaţi prin mandat poştal (la orice oficiu poştal) sau prin ordin de plată la BRD Sucursala Calderon, cont:
RO78BRDE410SV19834754100, următoarele sume:
– 6 apariţii: 49 lei
– 12 apariţii: 94.40 lei

 

 

Trimiteţi o copie a mandatului poştal sau a ordinului de plată la adresa: Calea Griviţei 391A, sector 1, Bucureşti, cod 010719 (pentru abonament Auto Test), la e-mail: abonamente@rarom.ro sau fax: 021/202.70.17.

Pentru ca abonamentul să devină valabil începând cu luna următoare, abonaţi-vă până la data de 20 a lunii în curs.

 

  Revista Auto Test
Bucureşti – 010719, sector 1, Calea Griviţei nr. 391A

Coordonate GPS:

44.468488, 26.051998

http://www.autotestmagazin.ro

https://www.facebook.com/autotestmagazin/

Redacţie Auto Test

 021 202.70.17

 autotest@rarom.ro

Redactori:

Radu Buhăniţă

Emilia Petre

Florin Necula

George Drugescu

Departament difuzare:

Sorin Tabârcă