Programări

 

Registrul Auto Român vă pune la dispoziţie această modalitate prin care:

  • verificaţi dacă aveţi o programare validă
  • obţineţi, simplu şi direct, o programare la R.A.R.

Foarte IMPORTANT: Aici se poate face doar o singură programare pe zi. Dacă doriţi să vă programaţi cu două vehicule, folosiţi serviciul telefonic unic 021/9672. Numărul maxim de programări obţinute la un apel telefonic se limitează la două.

ANULARE PROGRAMĂRI: Începând cu data de 05.02.2020, programările obținute pentru activitățile pe care le prestează Registrul Auto Român NU MAI POT FI ANULATE / MODIFICATE / COMPLETATE.

Măsura a fost luată în favoarea tuturor clienților, care astfel vor avea acces facil și nediscriminatoriu la sistemul de programări gestionat de Registrul Auto Român.

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a obține o programare la Registrul Auto Român:

1. furnizarea datelor necesare (este necesar să aveți la îndemână documentele vehiculului);
2. alegerea zilei şi orei preferate;
3. obţinerea numărului de programare.

IMPORTANT!

Vă rugăm să furnizați cu atenție și în mod corect informațiile solicitate, inclusiv intervalul de timp ales, pentru obținerea programării. În cazul în care detaliile comunicate NU sunt corecte şi complete, ne rezervăm dreptul de a refuza efectuarea prestaţiei.

Vă informăm că aveți la dispoziție și posibilitatea efectuării unei programări direct pe site-ul Registrului Auto Român, caz în care vă rugăm să selectaţi cu atenţie activitatea dorită şi categoria vehiculului, în funcţie de masa maximă autorizată a acestuia. Programarea este efectuată cu succes atunci când obţineţi numărul programării, care apare pe ultima pagină, împreună cu data şi intervalul orar programat.

Programările online se fac apăsând butonul de mai jos:

 

Verificările programărilor efectuate se fac apăsând butonul de mai jos:

ATENȚIE!

Intervalul în care v-ați programat reprezintă perioada de timp în care vă este permis accesul cu vehiculul în curtea reprezentanței RAR, în vederea inițierii activității. Durata de efectuare a prestației depinde de complexitatea acesteia.

Notaţi cu grijă numărul programării, deoarece după acesta veţi fi identificați la data la care vă prezentați la RAR pentru efectuarea activităţii.


Prelucrarea datelor cu caracter personal


Programările telefonice pentru toate reprezentanţele din ţară se vor face

NUMAI la numărul 021/9672
(*tarif normal RCS & RDS)

Luni – Joi: 8:00 – 16:30
Vineri: 8:00 – 14:00

* Tariful standard este de 0.01Euro/minut