Programări

Programări online

Sunt necesare 3 etape pentru a obţine o programare:

  1. furnizarea datelor necesare;
  2. alegerea zilei şi orei preferate;
  3. obţinerea numărului de programare.

Vă rugăm să selectaţi cu atenţie activitatea dorită şi categoria vehiculului, în funcţie de masa maximă autorizată a acestuia.
În cazul în care încadrarea programării şi detaliile prin care putem identifica vehiculul programat înscrise pe bilet, nu sunt corecte şi complete, ne rezervăm dreptul de a refuza efectuarea prestaţiei pentru care vă prezentaţi.
Avantajul unei programări telefonice constă în a vă oferi posibilitatea de a alege cel mai rapid loc, în funcţie de disponibilitate, la judeţele limitrofe. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a vă reprograma şi la o dată anterioară celei iniţiale, în situaţia în care se disponibilizează locuri.

Programarea este efectuată cu succes atunci când obţineţi numărul programării, care apare pe ultima pagină, împreună cu data şi intervalul orar programat.

Notaţi cu grijă numărul programării, deoarece după el veţi fi regăsiţi la data când vă veţi prezenta pentru efectuarea activităţii.

Pentru programări online click aici.

În continuare ”Call-Center RAR” va opera telefonic pentru dumneavoastră programări și reprogramări, însă ne rezervăm dreptul de a ne limita la cel mult două vehicule pentru fiecare apel primit.


Prelucrarea datelor cu caracter personal


Programările telefonice pentru toate reprezentanţele din ţară se vor face

NUMAI la numărul 021/9672
(*tarif normal RCS & RDS)

Luni – Miercuri: 8:00 – 16:30
Joi: 8:00 – 20:00
Vineri: 8:00 – 14:00

* Tariful standard este de 0.01Euro/minut