24 septembrie – Ziua Libertăţii de Mişcare

Ministerul Transporturilor şi companiile de transport din cadrul acestuia marchează, în data de 24 septembrie, Ziua Libertăţii de Mişcare. Cu această ocazie va fi lansat un concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei, despre mobilitate şi despre libertatea de a călători, indiferent de mijlocul de transport ales.

Concursul constă în transmiterea, pe pagina de Facebook a evenimentului, a unor fotografii originale, care să promoveze ideea centrală a mesajului Zilei Libertăţii de Mişcare. Imaginile pot fi transmise în intervalul 24 septembrie – 26 octombrie, urmând ca desemnarea şi decernarea premiilor să se facă în data de 27 octombrie, în cadru oficial, cu participarea Ministrului Transporturilor.

O parte dintre premii vor fi oferite de către Registrul Auto Român şi vor consta în abonamente pentru un un an la Revista AutoTest, revistă editată de RAR. Detalii referitoare la celelalte premii, precum şi regulamentul de participare la concursul foto, sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/937957822916573/

Comunicatul de presă a fost publicat în data de 24/09/2015

Copyright © 1999-2024. Registrul Auto Român R.A.
Termeni şi condiţii | GDPR

Operator de date cu caracter personal nr. 1253